Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας Fongko Shenzhen, ΕΠΕ ιδρύεται το 2011. Είναι γρήγορη ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας στις βιομηχανίες επικοινωνίας οπτικών ινών.

 

Η επιχείρηση είναι στην πρώτη γραμμή της Ε&Α, που κατασκευάζει, και που εμπορεύεται των προϊόντων οπτικών ινών και δικτύων, συμπεριλαμβανομένων των ενεργητικών τμημάτων οπτικών ινών (όπως ο οπτικός συνδετήρας ινών, ο οπτικός γρήγορος συνδετήρας ινών, ο οπτικός προσαρμοστής ινών, το τελικό κιβώτιο οπτικών ινών), διαχείριση καλωδίων και εσωτερικός & υπαίθριος καλώδιο οπτικής ίνας, και ενεργός προϊόν κ.λπ….

 

Το Fongko ήταν αξιολογημένο και πιστοποίησε τις απαιτήσεις του ISO 9001:2008 και γνωστός για την άριστη ποιότητα των προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη γρήγορη παράδοση και την καλή υπηρεσία. Όχι μόνο προσφέρουμε την υπηρεσία cOem, αλλά και βοηθάμε πολλούς συνεργάτες από για να κερδίσουμε σε όλο τον κόσμο την αγορά με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και την άριστη λύση προϊόντων.

 

Έχουμε βάλει πολλές επενδύσεις για να συμβαδίσουμε με το βιομηχανικά τυποποιημένο οπτικών ινών. Με υψηλό - προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής ποιοτικών πρώτων υλών και πολύ καλά καταρτισμένοι εργαζόμενοι, εξασφαλίζουμε ότι κάθε κομμάτι των προϊόντων οπτικών ινών μας είναι με την άριστες απόδοση και την εμφάνιση.

 

Είμαστε υπερήφανοι της προσφοράς μερικών παγκόσμιων κύριων επιχειρήσεων με το σταύλο υψηλό - προϊόντα ποιοτικών οπτικών ινών και ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε περαιτέρω με όλους τους συνεργάτες μας στην καθιέρωση της win-win επιχειρησιακής σχέσης. Και ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε περαιτέρω με όλους τους συνεργάτες μας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας και ανάπτυξη, η επικοινωνία Fongko γίνεται ο βιομηχανία-οδηγώντας κατασκευαστής που υποστήριξε την κύρια εγχώρια αγορά στο νότο και ένα μεγάλο επάγγελμα στην υπερπόντια αγορά. Η βασική αξία μας προσφέρει την καλύτερες ποιότητα και την υπηρεσία στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : FONGKO & COEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : 100000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Fongko Communication Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις